top of page
Wijk aan Zee_liggende uitsnedes (11 van 37).jpg

Magische Truffelceremonie met lichaamswerk

Voel je het verlangen om dieper in jezelf te duiken?

In je lichaam, je geest, en je (onder) bewustzijn?

Om ofwel met een specifiek thema/probleem in je leven aan de slag te gaan of om 'gewoon' meer verbinding te maken met je ware zelf?

 

Als je antwoord ja is, dan is een 'psycheldische truffel ceremony' misschien wel jouw reis. Deze ceremonies hebben, onder invloed van psilocybine en lichaamswerk, de kracht om diepe lagen in jezelf te laten raken, waar echte heling kan plaatsvinden.

ENERGY CHECK

Als je graag een ‘energy check’ met mij wilt, kun je me een bericht sturen om een ​​gratis gesprek met mij te boeken om te ontdekken of je een Private Psychedelic Ceremony wilt ondergaan.

WAT MAAKT DEZE PSYLOCIBINE REIS UNIEK?

EEN DIEPE EENDAAGSE PRIVE CEREMONIE

Met volledige aandacht en begeleiding

Massage foto's (15 van 188).jpg

Mijn Visie

OP HET PSYCHEDELISCH HELINGSWERK

Psychedelica hebben 15 jaar geleden mijn persoonlijke leven veranderd. Het heeft me geopend voor nieuwe dimensies, lagen van realiteit die buiten de vijf bekende zintuigen bestaan. En ook heeft het me veel inzicht gegeven in mezelf. Het mooiste voor mij in het werk met magische truffels is om anderen in contact te brengen met hun zelfhelende vermogen en zichzelf in de diepte van hun spiritualiteit te leren kennen.  

 

TRUFFELS HEBBEN DE KRACHT OM..

Om de kloof te overbruggen tussen de mentale, het lichaam en het energieke veld

  • Om je mee te nemen naar het energieveld, waar alles in beweging is en waar jij de magiër ben

  • Om je oude perspectieven los te laten en je open te stellen voor het nieuwe.

  • Om je in je lichaam te laten zakken.

  • Om je te verbinden met de ware essentie van je wezen

  • Om je te helpen transformeren naar heelheid.

SLEUTEL THEMA'S

Zelfheling

Mijn intentie is je te helpen om je zelfhelende vermogen te activeren.

Lagen

Ceremonies gebaseerd op Spiritueel, Mentaal, fysiek en energetisch heling.

Lichaamswerk

Zodat je kan zakken in je wezen en je je kan verbinden met je werkelijke zijn.

Begeleiding

Begeleiding door middel van gesprek, aanraking en klanken, voor een volledige benadering.

Hoe jij en ik te werk zullen gaan

Voor mij is het lichaamswerk dat ik doe tijdens deze ceremonies essentieel. Wanneer mensen een truffeltrip ondergaan, kunnen ze vaak 'vast komen te zitten' in het mentale niveau.

Mijn missie is ervoor te zorgen dat je verder gaat - naar een niveau dat meer essentieel is voor je wezen.

Mijn visie is dat veel - zo niet het meeste - van heling in het lichaam zelf plaatsvindt. Daarom kan het lichaamswerk dat ik doe, je helpen om die laag aan te boren zodat echte genezing kan plaatsvinden. Het activeert het zelfgenezend vermogen dat we allemaal bezitten.

In tegenstelling tot andere Psilocybine / Magic Truffle Facilitators bied ik begeleiding op verschillende niveaus. Ik gebruik verschillende technieken zoals Sjamanisme (energiewerk, klankhealing) maar ook aardingstechnieken zoals aanraking en massage, naast meer ‘traditionele’ mentale begeleiding/gesprekken met diverse tools. Deze verschillende begeleidingslagen bieden veiligheid en creëren een holistische ervaring. Meestal pas ik al deze technieken toe binnen één sessie. Ik voel echter altijd goed aan bij verschillende personen wat ze nodig hebben, waar ze zijn in hun proces, hoe de ceremonie verloopt, en stem daar mijn begeleiding op af.

IMG_4415.jpg

PSYCHOLOGIE & TRUFFELS

Ik studeerde psychologie en bezocht psychologen toen ik begin twintig was.

Ik merkte dat de reguliere psychologie een aantal essentiële lagen van bewustzijn mist, waaronder het perspectief: “het leven overkomt ons niet maar we dromen en creëren leven”. Voor mij kan een therapeut net zoveel leren van een cliënt als een cliënt leert van een therapeut (we ontmoeten elkaar allebei om van te leren). Spreken is een manier van helen maar laat vaak de vastzittende energie achter een overtuiging/emotie/patroon niet volledig los. Bovendien is het net zo belangrijk dat cliënten worden erkend als spirituele wezens die deel uitmaken van de schepping van het leven en ook zelf levensscheppers zijn. Mensen moeten worden bekrachtigd door deze kennis: de fysieke wereld is een goddelijke gemanifesteerde droom die door ons heen stroomt. Door jou. We zijn geen slachtoffer van het leven.

Deze 'Psychedelic Somatic Ceremonies' hebben de kracht om je dit te laten beseffen - en ruimte te maken voor groei en verandering.

IMG_6769.jpg

Je intenties &

voorbereidingen

De belangrijkste reden voor mensen die een Privé Psychedelische Ceremonie willen ondergaan is meestal dat ze schaduwkanten of lagen waar ze met reguliere therapie niet bij kunnen naar het bewustzijn willen brengen. Deze schaduwkanten zijn vaak bedekt met een laag van schuld, schaamte, pijn of zijn simpelweg te diep begraven om te bereiken. Nu zou je vraag kunnen zijn, waarom zou ik die schaduwkanten, die lagen, willen voelen? Het antwoord voor mij is, om meer heel te zijn. Om alle delen van jezelf in je wezen te integreren. Om je als mens completer te voelen en te zijn. Om te begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn, waarom bepaalde thema's steeds terugkomen, om meer in je lijf te zitten, om je veiliger te voelen in jezelf. Om contact te maken met je heelheid - op alle niveaus.

Ongeveer 1-2 weken voor de sessie hebben we een digitaal intakegesprek van ongeveer 45 minuten om elkaar te leren kennen en je intenties helder te krijgen.


Het belangrijkste is dat we vooraf een vertrouwenslaag opbouwen. Pas als deze vertrouwenslaag is opgebouwd, zetten we het proces voort. Elke persoon die ik eerder heb begeleid, komt met een gevoel van nervositeit aan. Dit is volkomen normaal. Ik heb echter gemerkt dat de nieuwsgierigheid veel groter is en dat de vertrouwenslaag die we hebben opgebouwd je door het proces leidt.

STARTING YOUR JOURNEY

Vragenlijst

Na het beantwoorden van een vragenlijst en ons voorgesprek, bekijk ik of je er klaar bent om aan deze reis te beginnen.

De Basis

Zorg ervoor dat je de dagen ervoor veel rust krijgt, geen alcohol drinkt en gezond eet om je lichaam te voeden.

Intenties

Voorafgaand aan de ceremonie zullen we werken aan het verduidelijken van je intentie(s) - om je reis te beginnen.

Dromen

Houd de dagen voor de ceremonie je dromen bij; ze geven vaak al veel inzicht over wat gezien wil worden.

De Ceremonie.

We beginnen met een kopje thee, om in te voelen hoe je erbij zit (emotioneel, fysiek, et cetera). Daarna neem je de truffels, op een meditatieve manier - onder mijn begeleiding - in met de intentie die je hebt voorbereid. Daarna vraag ik je om op de massagetafel te gaan liggen, waar je aanraking en massage krijgt - om er zeker van te zijn dat je echt in het moment, in je lichaam, 'landt'. Wat er daarna gebeurt, is echt afhankelijk je je bent en de reis die je maakt. Elke reis is uniek. Je begint af te dalen in een dieper bewustzijn en ondertussen zullen een muzikant en ik je begeleiden - door middel van klankgenezing, sjamanistische begeleiding en energiewerk. Afhankelijk van waar je je bevindt in je reis, kunnen we ook gesprekken voeren - genezing via het mentale vlak.
In totaal duurt de ceremonie meestal zo'n 6 uur. Daarna is er gelegenheid tot reflectie. Ik zal dan koken om ervoor te zorgen dat je aansterkt en zodat je weer kunt landen in het huidige moment.

WAAR?

Rond Amsterdam of Utrecht. Ik kan je helpen bij het kiezen van een geschikte plek.

IMG_4294.jpg

Nazorg

Na de ceremonie hebben we 3 (online) meetings - verspreid over 2 à 3 maanden - om de ceremonie te integreren. Ook zullen we elkaar nog eens fysiek ontmoeten met een lichaamswerksessie. Het is een mogelijkheid en aan jou of je in deze tijd door wilt gaan met het microdoseren van truffels.

Je investering

€1222,- EUR

Truffelceremonie Traject

~ Een intake gesprek ~

~ Een eendaagse magische truffel privéceremonie ~

~ Drie integratie online sessies ~

~ Eén extra lichaamswerk sessie ~

Exclusief locatie

Nieuwsgierig?

Je bent van harte welkom om een ​​gratis energiecheck in te plannen om te kijken of je een Private Psychedelic Ceremony wilt boeken.

 

Magische Truffel reis voor gevorderden

Mocht je al veel ervaring hebben met plantmedicijnen, sta ik er ook voor open om je een truffel ceremonie aan te bieden zonder natraject. 

 

Recensie

'You were very present and you held the session with so much care and tenderness. I felt very safe with you and felt that you were very open-minded in your approach, flexible to use different 'techniques' that seemed suitable and employing objects and energies when that seemed helpful. I felt trust i your warmt and intuition, that crated a very caring and healing atmosphere.'

bottom of page