top of page
Wijk aan Zee_liggende uitsnedes (37 van 37).jpg

Transformatie Coaching & Lichaams- en Energetischgerichte Therapie.

Let me listen, with you.

Let us listen to your body.

Let us listen to your voice.

Cause your Soul speaks through her.

What is she speaking through the depth of your breath?

What is she whispering through the colours of your stories?

Which direction she wants to expand towards?

What are you feelings telling us.

Let me listen with you.

Let us listen.

Eline-8795_edited.jpg

Ik bied Lichaams- en Energetischgerichte therapie aan door Massage, Klanken en Lichaamswerk te combineren. Ook bied ik Transformatie Coaching aan. Dit is een mix van Voice Dialogue en Bewustzijnscoaching. Dit kan ook gecombineerd worden tijdens sessies. 

 

Transformatie Coaching richt zich op het verbreden van je bewustzijn naar de verschillende delen van jezelf. Lichaams- en Energetischgerichte therapie om je meer in verbinding te brengen met je lichaam en je kwetsbare delen. Beide zie ik als een belangrijk aspect van zelf- en spirituele ontwikkeling: Dieper voelen en bewust van wat jou beweegt.

We beginnen met een intake om duidelijk te krijgen waar je zoektocht over gaat en waar je staat op je pad van zelfontwikkeling. Van hieruit maken we samen een plan. De intakesessies vinden online plaats. Vanuit hier maak in en afstemming met je vraag een vervolgplan.

Transformatie Coaching

Door de bril van transformatie coach streef ik ernaar fysieke, emotionele, mentale en spirituele energieën te integreren. Je bent een spirituele ziel die door middel van dit leven een menselijke ervaring ondergaat om zo tot meer liefde en bewustzijn te komen. Ik vertrouw op jouw eigen wijsheid en helingsvermogen. 

Ik gebruik Voice Dialogue om jou meer in contact met je essentie te brengen.  Je zal jezelf beter leren kennen inclusief de verschillende delen die in jou aanwezig zijn en jouw leven al dan niet onbewust bepalen. Je zal innerlijke conflicten meer begrijpen en waarschijnlijk zelfs oplossen, je zal meer in contact staan met het levenspad dat voor JOU kloppend voelt en meer in contact staan met je kwetsbaarheid waardoor je dieper contact kan maken met jezelf en je relaties. 

Wijk_aan_Zee_(26_van_38)_lightleak.jpg
Eline-8616_edited.jpg

Lichaams- en

Energetischgerichte

Therapie.

Met Massage, Klanken en Lichaamswerk is mijn intentie om je ziel terug in je lichaam te laten zakken. Door genetische of karmische redenen, fysieke of emotionele trauma's in je leven, kan je ziel deels losgekoppeld worden van de aanwezigheid, van je lichaam. 'Dissociatie' is een beschrijving van dit effect daarvan in de reguliere psychologie, of 'fragmentatie van de ziel' in de sjamanistische filosofie. Met Massage, klanken en Lichaamswerk (Orgaanmassage, Reiki, Kundalini flow, Focussing, Dearmouring en voornamelijk veel intuïtie) brengen we jouw aanwezigheid terug in je lichaam. Je zult beter contact kunnen maken met je emoties en misschien fysieke pijnen kunnen loslaten, omdat je lichaam nu wordt gestuurd door je eigen (onbewuste) intelligente bewustzijn.

Gratis 'Energiecheck'

Laten we elkaar ontmoeten om te zien of onze energie resoneert. Wil je mij aan je zijde hebben, kan ik jou helpen?

We kunnen dit gemakkelijk uitzoeken binnen een ontmoeting die ik graag 'Energy Check' noem. Boek bij mij een gratis Energy Check van 30 minuten, om jouw en mijn intenties te bespreken.

Wijk aan Zee (36 van 38).jpg
Wijk aan Zee (12 van 38).jpg

Psychedelische Truffel

Ceremonie

Voel je het verlangen om dieper in jezelf te duiken?

In je lichaam, je geest, in een ander niveau van bewustzijn?

Om ofwel met een specifiek thema/probleem in je leven aan de slag te gaan of om 'gewoon' meer verbinding te maken met je ware zelf?

 

Als je antwoord ja is, dan is een Psychedelic Somatic Ceremony misschien wel het antwoord. Deze ceremonies hebben, onder invloed van psilocybine, de kracht om lagen diep in jezelf te laten raken, waar heling kan plaatsvinden.

De Psychedelic Somatic Ceremonies komen met een intakegesprek, drie coaching integratiegesprekken achteraf en worden volledig begeleid door mij en een extra muzikant, met klank-, energie- en lichaamswerk.

bottom of page