top of page
Wijk aan Zee (12 van 38).jpg

Opkomende evenementen

Van tijd tot tijd bied ik speciale evenementen aan, zoals retraites, vaak in samenwerking met anderen. Hieronder vind je alle aankomende evenementen

e593dd3a-3661-4f6e-8a16-2a5b1911be7a.JPG

Bliss Ecstaticdance

Triskal Festival, Neede

Vrijdag 28 juni

Een combinatie van Ecstaticdance en Bliss contact.

Waarbij we de dans beginnen met speelse en verbindende ontmoetingen, waarna we door DJ Melvin in een Ecstatic Dance reis stappen. Bliss contact is een soort ´Authentic Relating’ zonder woorden. Waarbij je wordt geleid door speelse ontmoetingen en contactoefeningen. Een heerlijke manier om het ijs te breken en je hart op te warmen bij de vurige Ecstatic Dance en de 2e avond van het Triskalfestival. Laat de dans je leiden naar nieuwe ontdekkingen over jezelf en de ander. Website

Wijk aan Zee_liggende uitsnedes (19 van 37).jpg

Dans jezelf in Heelheid

Triskal Festival, Neede

Zondag 30 juni

Wat als we dansen met de delen in ons die ons beletten om ons vrij te voelen. Die delen die zich vaak willen verstoppen, de archetypes die zich aanpassen, dansen met de overtuigingen die maken dat we niet onze essentie laten ontvouwen?Wat als we die delen juist ruimte geven, misschien dat ze dan juist integreren in ons zijn en dat we ons juist meer vrij en heel voelen. Een stukje Voice Dialogue, Lichaamswerk en Tantra gecombineerd in één dansreis.

Website

Eline-8616.jpg

Intuitive Bliss Massage

Tantra Awakening Festival

Leeftantra

2 juni

In deze workshop word je in contact gebracht met je helende handen. Je leert hoe je iemand kan aanraken en masseren door je volledige aanwezigheid en intuïtie. Technieken die er voor zorgen dat je juíst niet technisch te werk gaat maar vanuit je hart en je weten. Zodat je kan leren op je helende handen te vertrouwen.

Website

d9c45b18822e477ffe3eebd97cefef59.jpeg

Sacred Relating

Stroom & Stilte, Zutphen

Vrijdag 5 april

Tijdens deze avond gaan we door middel van geleide oefeningen vertrouwd raken met de kunst van aanwezig zijn in verbinding. Verbinden vanuit volledig gewaarzijn: Door het 'mindfull' aanwezig te zijn met jezelf in vertraging, creëren we een ruimte om met meer authenticiteit en compassie in verbinding te zijn tot de ander. Het dienen van een relatie door trouw te blijven aan jouw authenticiteit en vanuit de stroom van jouw levensenergie.

Koop je kaartje hier

bottom of page