top of page
IMG_2567.jpg

Sacred Relating Retreat 

 

Doe mee aan Sacred Relating en ervaar hoe je door middel van diepe, bewuste verbindingen met jezelf en anderen je leven kunt verrijken en transformeren.

Voice Dialogue Coaching Eline de Groot

SACRED RELATING RETREAT 

Sacred Relating Retreat: Verdiep je Bewuste Relaties

In onze moderne samenleving hebben we vaak nog weinig ervaring met het ontwikkelen van bewuste relaties. We stuiten op verschillende uitdagingen: samen in een staat van bliss zijn, moeilijke gesprekken voeren, je eigenwaarde behouden binnen een groepsdynamiek en verbonden zijn door aanraking.

Mijn passie voor deze aspecten heeft geleid tot de creatie van Sacred Relating.

.

Sacred Relating is een uniek retreat, geïnspireerd op inheemse, authentieke en tantrische manieren van samen-zijn. Hier ontdek je hoe je door middel van een combinatie van tantrische oefeningen, lichaamswerk, Voice Dialogue, dans en transformatiecoaching dieper in jezelf en in verbinding met anderen kunt duiken. Deze training is een boeiend experiment in hoe we onze zintuigen en elkaar kunnen inzetten om stimulerende, bewuste relaties te vormen.

In een staat van verwondering samen zijn: Elkaar ontmoeten op de spirituele én de rauwe menselijke laag.

IMG_2400.jpg
Wijk aan Zee (32 van 38).jpg

Neem de bewustwording mee naar huis en zie hoe je je leven kan verrijken en transformeren.

12_edited.jpg

TIJDENS DIT RETREAT ZUL JE:

  • Zachtheid: Ontmoet de ander vanuit een plek van innerlijke rust en liefdevolle openheid. Laat je hart spreken en creëer een diepe,waarachtige verbindingen

  • Genot:  Leer meer te genieten met al je zintuigen. Ervaar de vreugde en extase van diepe connecties, zowel met jezelf als met anderen, en laat je ziel zich voeden door deze momenten.

  • Waarheid: Blijf trouw aan jezelf en ontdek je ware essentie. Ontwikkel een dieper spiritueel bewustzijn en wees authentiek in je relatie tot anderen, terwijl je de diepten van je eigen ziel verkent.

Wijk aan Zee (32 van 38).jpg

Tijdens Sacred Relating zul je jezelf en anderen op een diepere, spirituele manier ontmoeten, waarbij je harten en zielen zich verenigen in een harmonieuze dans van energie en liefde.

En elkaar tegelijkertijd ook te ontmoeten op de rauwe menselijke laag.

bottom of page